בעיות בזוגיות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/01/2008 | 13:00 | מאת: נלה

אנו זוג נשוי עוד מעט 6 שנים ! יש לנו 2 ילדים .ואנו גרים ביחידת דיור .. שמעוצבת כסלון גדול ..וחדר שינה גדול ..{אנו ישנים עם הילדים באותו החדר } מה אפשר לעשות או להוסיף לבית , בשביל זוגיות יותר טובה פרנסה ובריאות . {החדר מעוצב כך - דלת הכניסה לחדר נמצאת בצד ימין שלו .. בצד ימיןשל הדלת לכל האורך ישנם ארונות . במקביל לדלת מונחים לכל האורך מיטת התינוקת ומיטת הילד , וממול ליד דלת הכניסה ישנה המיטה הזוגית , ליד המיטה בקיר השמאלי ..ישנה שידה וחלון גדול שהוא גם דלת מרפסת. אשמח אם תוכלי לעזור לי ..

היי נלה, באמת צפוף.... אבל בטח גם חם ונעים... מאחר ואין לי מושג איזה אנרגיות ישנן בבית שלכם, אינני יכולה לייעץ מטוב ועד רע. יתכן שישנם דברים שניתן לעשות, אולם זאת רק לאחר איבחון. מכאן אוכל להמליץ לך לעשות טיהור האנרגיות בבית, ובמידה ולא יחול שינוי, אמליץ לך להיות עמי בקשר לשם עריכת איבחון של האנרגיות וכך אוכל לתת לך המלצות מה ניתן לעשות. והטיהור: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר מתחיל לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך עשיית תנועות סיבוביות עם העשן - גם כן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי