פרנסה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/12/2005 | 18:07 | מאת: סיגל

אני עצמאית מטפלת בילדים כל השנים הייתי מבוקשת והלך לי נהדר ופתאום השנה התחילה לי על רגל שמאל והפרנסה שלי רק בירידה משהו קרה ואני לא מבינה מה? מה אפשר לעשות כדי לחזור לימים הטובים של הביקוש הרב?אני ממש עומדת להפסיק לעבוד בזה בעל כורחי אנא יעצי לי מה עושים?

היי סיגל, על פי הפנג שווי אנחנו מאוד מושפעים מאנרגיות הזמן - האסטרולוגיה של הבית, או כפי שזה נקרא: הכוכבים המעופפים. מאוד יתכן שמשהו שם השתנה ולכן ההשפעה מורגשת. מאוד יתכן שמשהו בסביבה בה את גרה השתנה: בנו משהו חדש, או כל שינוי אחר המשפיע על הבית. בקיצור - כדי באמת לדעת מה קורה, הדרך היחידה היא לעשות איבחון של האנרגיות בבית בו את גרה, לראות מה קורה, ולראות איך ומה אפשר לשנות כדי לשפר את המצב. יתכן שאם תעשי טיהור לבית, תחושי שיפור: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר מתחיל לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך עשיית תנועות סיבוביות עם העשן - גם כן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. לצורך איבחון את מוזמנת להתקשר עמי. כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי