שאלה(בקשה אם אפשר) תודה!

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/11/2005 | 20:12 | מאת: שני 22

שלום רב חמדה! מה אומרים התאריכים (כיוונים) הבאים: 23.9.83 12.3.81 3.10.47 6.8.51 האנרגיות בבית שלי ממש גרועות ההורים רבים ולא מסתדרים מצב כלכלי לא טוב שום דבר לא מסתדר מה זה אומר איךאפשר לשפר לגבי 23.9.83 מה אפשר לעשות לגבי כיוון ותחום לימודים והצלחתו תודה מראש נהנת מאוד מהפורום חייבת לציין שאת מדהימה! שבוע טוב?

היי שני, חן חן על הפירגון, מצטערת על "התשובה הקודמת" פשוט 'התפלק' לי... קודם כל, כדי לאוכל להתייחס לתאריכים ולבדוק מה הם הכיוונים המתאימים לכל תאירך, עלי לדעת האם הוא שייך לגבר או לאשה. בנוסף, האם אתם גרים בבית הזה הרבה זמן? האם הקשיים הכלכליים התחילו לאחרונה? אם כן, האם את יכולה לשים לב ממתי? ממתי ההורים רבים? האם קשור למצב הכלכלי, האם מאז שאתם גרים בבית הזה, האם רק לאחרונה, ואם כן - ממתי? האמת שאיבחון של פונג שווי יכול למצוא תשובה לבעיות שעוררת, אבל בואי אנסה לעזור לך כמיטב יכולתי מכאן. ובשביל זה, אנא עני על השאלות הנ"ל. בלי קשר, ובמיוחד לאור העובדה שיש מריבות בבית, מאוד כדאי לעשות טיהור: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר מתחיל לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך עשיית תנועות סיבוביות עם העשן - גם כן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. ערב טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי