איפו המזל נמצאה?

דיון מתוך פורום  פנג שווי

16/04/2005 | 21:13 | מאת: הרמי תפוחית

דירה החדשה, נמצאית בבית 7 דירה 53 קומה 14.החדרים כולם מזרח. רגל המיטה לצפון. דלת כניסה פתיחה לדרום כמו כן המטבח גובל דרום מערב . רציתי לשאול שקיר בסלון גובל ללוח חשמל אשר נמצאה מחוץ לדירה בצפון. האם חדר או לוח חשמל הוא מסוכן מבחינה בריאותית שלנו.? האם המזל והבריאות נחלשו מאז שעברתי? האם יש אפשרות לשפר את המגבלות הקימות. תודה הרמי.

היי תפוחית, מה את מרגישה? האם את מרגישה שהמזל והבריאות נחלשו מאז שעברתם? לגבי לוח החשמל - כאשר הוא גובל בסלון - הוא מזיק הכי מעט. זה לא זה מה שמשפעי על איכויות הבית. לגבי מיקום החדרים אינני יכולה להגיב, כי מה שחשוב זה אילו אנרגיות קיימות בהם, וזאת אני יכולה לדעת רק כשאני עושה איבחון. מה שאת כן יכול לעשות, זה טיהור: קחי מרווה יבשה, הציתי אותה על גבי כלי מקרמיקה, וכשתתחיל לעשן, התחילי מדלת הכניסה לבית. הסתובבי ימינה, ובתנועות סיבוביות ימינה, השתדלי שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. את מסיימת כשחזרת שוב אל דלת הכניסה. לגבי המספרים שנתת, אינני נומרולוגית. לכן אינני יכולה לומר לך. את מוזמנת להתקשר עמי - במידה ותחליטי - כדי לשוחח על עשיית איבחון של האנרגיות אצלך בבית. חג שמח, חמדה

22/04/2005 | 00:27 | מאת: רותי

בזמן הטיהור, האם אני הולכת לאורך הקירות בבית - עם כיוון השעון או נגד כיוון השעון? כתבת להתחיל מדלת הכניסה לבית אבל לא ציינת אם אני עומדת בתוך הבית כאשר פני מופנות אל הדלת ופונה ימינה, או כשגבי פונה אל הדלת ואז פונה ימינה. מחכה לתשובתך תודה

מנהל פורום פנג שווי