האם אפשר

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/03/2005 | 13:44 | מאת: snirliat

לטפל בחרדות דרך הפנג שוואי ואם כן אז מה הטיפול? אשמח לקבל תשובה תודה מראש.

היי, לעתים האנרגיה הקיימת באזור השינה היא אנרגיה שלא מתאים לישון עליה. ואז ישנם אמצעים כדי ל"רכך אותה". אבל - זאת ניתן לראות רק כאשר עושים איבחון של הבית. מכאן, מבלי לבדוק בדיוק מה קורה - אין לי אפשרות לעזור. אולי כדאי לעשות טיהור, בתור התחלה: לוקחים מרווה יבשה, מציתים אותה ע"ג כלי קרמיקה, וכשמתחילה לעשן, מתחילים מדלת הכניסה בתנועות סיבוביות ימינה, והולכים גם ימינה, כשמשתדלים שהעשן יגיע אל כל פינה. מסיימים כאשר חוזרים אל דלת הכניסה. כל טוב והרבה שלווה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי