עיצוב משרד לעריכה ממחושבת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

12/03/2005 | 15:13 | מאת: avi

שלום לכולם.... אני נכנס סוף סוף למשרד משלי לעריכת וידאו......[דירת חדר + שירותים] עם גינה..... אשמח לקבל טיפים לעיצוב ברוח הפנג שואי.... הדבר העיקרי בחדר הוא שולחן העריכה עם מחשב וכמה מסכים...... ארונית של כמה קומות עם מכשירים שונים כמו כן פינת סלון קטנה ללקוחות עם טלויזיה

היי אבי, שיהיה בשעה טובה! לדעתי - שווה להשקיע בייעוץ = איבחון האנרגיות ותיעולן להצלחה. יחד עם זאת, 1. מאוד חשוב שתמיד תשב כך שיהיה לך קשר עין עם הדלת. 2. חשוב גם שלא תשב ליד קיר השרותים. 3. חשוב שתהיה אוירה של פעילות. 4. שהשביל בגינה יהיה מעוקל 5. כדאי לעשות טיהור לפני הכניסה: הצת מרווה יבשה על כלי קרמיקה, וכשמתחילה לעשן, התחל מדלת הכניסה, בתנועות סיבוביות ימינה, כשאתה צועד ימינה, ומשתדל לאפשר לעשן להגיע אל כל הפינות. הסיום - שוב בדלת הכניסה. שיהיה בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי