אנרגיות חיוביות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

30/08/2004 | 19:56 | מאת: גל

חמדה שלום, רציתי להתייעץ איתך, עברנו לפני כשנה לבית של הוריו (שיפצנו אותו לחלוטין, חוץ מקירות חיצוניים), אך יש לי הרגשה לא טובה, אנרגיות לא טובות, אני לא מרגישה מאושרת ולא מצליחה להנות ממה שיש לי (ויש הרבה על מה להודות) אולי יש לך רעיון בשבילי? תודה מראש

היי גל, לפני שהייתי מייעצת לך להזמין ייעוץ כדי לראות אילו אנרגיות ישנן בבית ואיך אפשר לשפר אותן, אני מייעצת לך לעשות טיהור. קני מרווה יבשה, שימי אותה על גבי כלי מקרמיקה, הציתי, וכאשר יתחיל עשן, הסתובבי בבית החל מדלת הכניסה ימינה, סביב סביב, כאשר את עוברת עם העשן לאורך כל הפינות, חיבורי הקירות, חיבורי התקרה לקירות, עד שאת חוזרת חזרה אל דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ו' בבקר. את יכולה לעשות זאת גם עם קטורת. בכלל, להדליק קטורת מידי פעם - מטהר את האנרגיות בבית. חושי איך זה מרגיש לאחר הטיהור. אם עדיין לא טוב, את מוזמנת להתקשר עמי לתיאום יעוץ. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי