כאבים מתמשכים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/02/2019 | 15:44 | מאת: אביבית

שלום, בת 34. לפני כשלושה חודשים איבחנו אותי עם cmv אך לא ברור ממתי בדיוק ההדבקה. בחודשיים אלו סובלת מהתקפי כאבים שבאים והולכים בבטן התחתונה,כאשר גם במגע חיצוני מרגישה רגישות בבטן. בנוסף כאבים באיבר המין וסביבתו, וחוסר נוחות ברקטום ובכל האיזור אשר מפריעים מאוד לתפקודי. בבדיקה גניקולוגית שיגרתית לא ראו דבר, וגם בבדיקת קולונוסקופיה. פרט לכך יש מידי פעם מעט הפרשות צהובות. יש לכם המלצה מה עליי לעשות? תודה

17/02/2019 | 18:10 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, כאב אגן כרוני מבורר ומטופל במרפאות ייעודיות (מרפאות כאב אגן כרוני או אנדומטריוזיס בבתי החולים בשונים). עליך לפנות לשם.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון