טיפול ב EBMD עם קוצר ראיה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

18/11/2015 | 08:13 | מאת: רן

שלום רב, התגלה אצלי לאחרונה EBMD בגיל 46, מלווה בתחושת יובש, פגיעה בחדות וקונטרסט של הראיה (כרגע יציב וסביר), היו לילות שבהם התעוררתי עם כאב עז ביותר וטשטוש ראיה מגביל למשך יום או יומיים, כרגע מטופל במי מלח היפר טוני 5% , סיסטיין ליום, ג'נטיל ג'ל ללילה, עדיין מתעורר בלילה עם יובש ומזליף בלילה למנוע התקפי הדבקות מכאיבים. שאלתי היא מה אפשרויות הטיפול ?(יתרונות, חסרונות וסכנות) קוצר הראיה שלי הוא בסביבות -5.5 עם צילינדר מזערי (רבע או חצי כמדומני). עיניים רגישות תמיד היו לי, לעדשות לא יכולתי להסתגל (הופיעה בצקת בעפעפיים עם הפרשות), מאוד רגיש לאור שמש

תוכל לקרוא על הטיפול ב EBMD באתר שלי תחת הכותרת שריטה חוזרת בקרנית davidzadok.co.il מאחר ויש לך קוצר ראיה אז הטיפול בלייזר PRK עשוי להיות יעיל מאוד (זה כמו PTK אך גם מוריד ממספר המשקפיים) . אם תחליט לעשות טיפול זה כדאי לכוון עין אחת לרחוק והשניה לקריאה

מנהל פורום קרנית העין