כאבים ואי נוחות כרוניים בעיניים

דיון מתוך פורום  קרנית העין

03/01/2015 | 00:51 | מאת: אורית

שלום שמי אורית ואני בת 28,מיזה 3 שנים כבר אני סובלת מובש כרוני או כאבים בעיניים,ניסיתי את כל הטיפות-הדמעות המלאכותיות אך זה אפילו לא מקל לא מרגישה אותן, לפניי כן הכל היה תקין,מאז שהתחלתי לשחות אינטנסיבי וגם לא תמיד עם המשקפת,אני מניחה שהפגיעה נוצרה מהכלור או ממגע רב עם המים, אני לא יודעת בדיוק ממה נוצרה הפגיעה,ואני גם לא יודעת מה באמת הפגיעה עצמה רק יודעת שאני סובלת מיובש או כאבים כרוניים בעיניים אשמח מאוד לייעוץ תודה אורית

יש לבדוק ולברר מקור הכאב . קשה לי לתת הסבר ללא לקיחת אנמנזה מפורת ובדיקה. באופן כללי יש לברר לכיוון של יובש, דלקת לחמית אלרגית, הפרעה בבלוטת התריס. ניתן לנסות טיפול בטפות סטרואידים לזמן קצוב (עקב תופעות לוואי), אם זה יקל עליך אז ניתן לשקול טיפול בטיפות אחרות אנטידלקתיות ללא סטרואיד

מנהל פורום קרנית העין