קרנית אחרי הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  קרנית העין

23/12/2018 | 12:34 | מאת: לינה

בדצמבר 2017 חליתי בהרפס זוסטר אופטלמיק. במאי 2018, שוב, בצורה יותר קלה. אני במעקב כל הזמן, טיפול בטיפות סטרואידים וטיפות נגד לחץ מוגבר. לא נמצא נזק בקרנית. עצב ראיה תקין, שדה ראיה תקין, שינויים במקולה מתאימים לגיל (70). אבל הקרנית לא שקופה, יבשה, אני וראה בעין זו רק קונטורים מטושטשים. מה יכולה להיות הסיבה אם לא רואים נזק בקרנית? כיצד אפשר לטפל? תודה רבה.

יש להשלים בדיקת עיניים מלאה כולל האם יש קטרקט? משקפיים? מצב מקולה ב OCT

מנהל פורום קרנית העין