השתלת קרנית והסיכונים הכרוכים בה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

16/11/2018 | 16:40 | מאת: מעיין

שלום. האם יש אפשרות לאבד את הראייה עקב השתלת קרנית? אם כן - מה במהלך הניתוח יכול לגרום לזה?

בכל ניתוח בעין ניתן לאבד לראיה . הסיכוי לכך נמוך. להשתלת קרנית סיבוכים כמו דחיית שתל , כשלון שתל זיהום בשתל ועוד , סיבוכים אלה שהם דיי נדירים עלולים לגרום לאיבוד ראיה . הסיכוי לסיבוכים משתנה לפי טכניקת ההשתלה

17/11/2018 | 09:46 | מאת: המשך

בכשל שתל הכוונה לדחייה? בנוסף, הבנתי שאחד מהסיכונים זה היפרדות רשתית. איך ניתן לדעת אם באמת יש היפרדות רשתית אחרי ההשתלה ותוך כמה זמן בערך לאחר ההשתלה ניתן לגלות זאת?

מנהל פורום קרנית העין