פילמנטים חוזרים בעין משמאל

דיון מתוך פורום  קרנית העין

06/11/2018 | 23:36 | מאת: פילמנטים בעין

אני סובלת מיובש קיצוני ופילמנטים חוזרים בעין שמאל. אני מטופלת בכל תחליפי הדמעות כולל ציקלוספורין. הפילמנטים מוסרים על ידי הרופא המטפל. מה ניתן לעשות למנוע את חזרתם. תודה

טיפול בטיפות סטרואידים לזמן קצוב תוך מעקב לחץ תוך עיני, טיפות סרום, משחה פרוטופיק , עדשת מגע סקלרלית, פקקים לדרכי דמעות ניתן להשתתף במחקר אצלי בבית חולים שערי צדק בירושלים עם מכשיר חדש טיפול חד פעמי ועוד 4 מפגשי ביקורת

10/11/2018 | 00:55 | מאת: עדנה ברק

שלום רב. בהמשך לתשובתך בעניין פילמנטים חוזרים בעין טופלתי בפקקים בסטרואידים. סרום ופרוטופיק ללא הצלחה. הצעתך טיפול במכשיר חדש בשערי צדק. לאן עלי לפנות. תודה

אורית 02-5645363 כמו כן תשלחי מייל [email protected]

מנהל פורום קרנית העין