אוראה פרבום ותחיפות שתן וכאבים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

06/01/2020 | 14:19 | מאת: משה

אני סובל 7 חודשים מתחיפות שתן כאבים באגן שריפה באיזור של איבר המין מפשעות היה הפרשות מידי פעם לבנות עכשיו הם נעלמו! אחרי שפיכה יש מין נוזל שקוף והעטרה נהייה אדום קבוע עשיתי כל הבדיקות האפשריות הממצא היחיד זה אוראה פרבום וספירת זרע 5 מיליון ליקוציטים טופלתי בדוקסלין איזומנטין +רצפין מגאקסין החיידק נעלם בבדיקה חוזרת לאחר שלושה שבועות אבל שאני מקיים יחסים עם הבת זוג שוב חוזר. אצלה במכבי לא מיתייחסים לחיידק יש/אין לא רשום. ההיתי אצל דר טל ברוש שאמר שהחיידק הזה לא עושה שום דבר ולא לטפל בו ביכלל וזה לא מיזה ולפי מה שאני רואה בתשובותיך שהכן זה עושה זיהום ותסמינים דומים לשלי הציין שאחרי חודש אצלי החיידק נעלם והתסמינים עדיין היו וקיימתי יחסים והוא חזר ככה כבר שלושה טיפולים בחיידק נעלם וחוזר בבדיקה השלישית לאחר סקס השאירו אותי ככה כאילו סוף הבירור 1) מה דעתך לגבי זה? 2) ואיך כל רופא חושב אחרת על החיידק אין משהו ברור לגבי זה? 3)האם כדאי לקבל טיפול זוגי פעם אחרונה או לא לטפל ביכלל?

מציע לך לעבור אצלנו ברור מקיף 048359614

09/01/2020 | 16:15 | מאת: משה

מה לגבי החיידק הזה ואיזה בירור כבר לא עשיתי עם עשיתי בדיקת שתן std דם הפטיטיסים hiv ועגבת ncct ערמונית לא גדושה ורגילה לא רגישה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין