לא יודע אם מדובר במחלת מין אשמח מאוד לקבל חוות דעת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

02/12/2018 | 00:33 | מאת: דניאל

שלום אני בן 40 לפני כשנתיים וחצי הייתי עם בחורה מזדמנת שהכרתי והיא ביצעה בי מין אוראלי לא מוגן בצורה מאוד מאוד אגרסיבית וכואבת אני עד היום לא מסוגל להסביר לעצמי כיצד נתתי לזה לקרות.בסיום האקט חשתי כאב עצום בפין ובאשכים .חשבתי שהכאב הזה יעבור אבל כל יום הוא רק התעצם לאחר מספר ימים היה לי קשה לתת שתן הרגשתימן הצרה כזו בתוך הפין האשכים היו פשוט היו נפוחים מרוב שתן.עשיתי בדיקות PCR למחלות מין תרבית ובדיקות שתן כלליות לא נמצא דבר.הייתי אצל כמה רופאים שאמרו שהכל תקין.התסמינים הללו חלפו.לאחר מכן התחילו גירויים בפין עצמו בקצה הפין כאבים באשכים בפי הטבעת ובאגן .הכאבים היו חזקים ונמשכו כחצי שנה.כמו כן עשיתי אולטראסאונד לאשכים לפין ולכיס השתן והכל היה תקין.ביקרתי אצל הרבה אורולוגים(הרבה מעבר ל2-3) שפשוט אמרו שאין לי כלום.אחרי כחצי שנה של סבל בהם אפילו לא הלכתי לעבוד כי לא הייתי יכול הלכתי לפסיכיאטר הוא נתן לי כדור בשם זיפרקסה ,הכדור הוריד את הכאבים משמעותית ואת הגירויים ותוך שבוע חזרתי לעבוד.היו עוד כאבים באשכים ,וצריבות בשתן.הלכתי לאורולוג נוסף הוא טען שאין דלקת ערמונית ונתן לי פרמיקסון לחצי שנה הכאבים באשכים נעלמו תוך מספר ימים. אחרי כמה שבועות גם הצריבות בשתן נעלמו והרגשתי בריא ושקבלתי את חיי חזרה.(במשך הזמן הפסקתי גם עם הכדורים הפסיכיאטריים) במשך שנה פלוס הרגשתי מצויין בריא נסעתי הרבה לחול ונהנתי.ביום יום אני נוהג לצרוך הרבה מאוד קפה...לפני שבוע וחצי שתיתי במשך 3-4 ימים כמויות אדירות של קפה מעבר למה שאני רגיל ואני חייב להודות מעבר לסביר ואז חזרו חלק מהתסמינים כאבים באגן כאבים באשכים כאבים בפי הטבעת.אחרי כמה ימים של סבל הורדתי את כמות הקפה משמעותית והתסמינים מתחילים להיעלם ואני מרגיש טוב יותר.אני עדיין מודאג מדוע זה חזר גם אם לתקופה קצרה?מה קרה לי?מה יש לי?יש לציין שלא קיימתי מאז אותו מקרה שום מגע מיני.... אני מצרף פה את רשימת הבדיקות שעשיתי לאחר אותו ארוע שבו הבחורה ההיא ביצעה מין אוראלי אגרסיבי... 1.בדיקות ובדיקות תרבית -שבוע לאחר המקרה 3 חודשים חצי שנה ויותר משנה (קופת חולים כללית) לא נמצא כלום 2.בדיקות PCR למחלות מין בשתן כגון כלמידיה זיבה טריכומונאס אורופלזה מיקופלסמה למיניהם -(שבוע לאחר הארוע קופת חולים כללית 3 חודשים ו6 חודשים לאחר הארוע במרפאה למחלות זיהומיות של תל השומר) הכל שלילי 3.עגבת,HIV - חודש לאחר האירוע (קופת חולים כללית) 3 חודשים לאחר הארוע וחצי שנה לאחר הארוע (מרפאה למחלות זיהומיות של תל השומר)-הכל שלילי 4.צהבת B,C - 3 חודשים לאחר הארוע 6 חודשים לאחר הארוע (מרפאה למחלות זיהומיות של תל השומר) ולאחר 8 חודשים קופת חולים כללית-הכל שלילי 5.HERPES HERPES IGG TYPE 1 NEGATIVE HERPES IGG TYPE 2 NEGATIVE HERPES IGM AB(1+2) - NEGATIVE הבדיקות בוצעו אחרי 5 וחצי שבועות מהמקרה 3 חודשים מהמקרה ו7 וחצי חודשים מהמקרה.- הכל שלילי כמו כן באולטראסאונד לא נמצא כל עדות לדלקת ולבעייה כלשהי בכיס השתן,אשכים או בפין.... אני מאוד מודאג והייתי רוצה לדעת מה הסיבה לכל הכאבים שחשתי .והאם ריבוי בשתיית קפה יכולה להביא לתסמינים כאלה של כאבי אגן ואשכים וצריבה כל כך חזקה בשתן?כמו כן התסמינים הללו דיי חלפו לאחר הורדה של מינון הקפה...אבל אני עדיין מודאג

02/12/2018 | 03:38 | מאת: דניאל

יש לציין כי בדיקות ההרפס בוצעו בשלושת הפעמים במעבדות של בית חולים איכילוב וכפי שכתבתי כל התוצאות היו שלילות דהיינו תקינות

זיהום בהרפס קרוב לוודאי אין לך. אבל אם תרצה להבדק אצלנו בשמחה 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין