צריבה בקצה הפין וכאב בעטרה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/12/2017 | 15:02 | מאת: אביעד

שלום, לפני שלושה חודשים קיימתי מגע מיני מוגן וגינלי ואוראלי עם נערת מין בשניהם הייתי מוגן, לאחר כמה ימים החלו לי תחושות של צריבה וגרד בקצה הפין גם ללא מתן שתן, כמו כן לאחר מתן שתן חצי דקה בערך אחרי ישנם טיפטופים שיוצאים לבד והרגשה של שריפה וחוסר נוחות בקצה האיבר שנמשכת דקות מספר. לפני כשבועיים הייתה לי פעם ראשונה הפרשה קטנה בצבע שקוף שהייתה מלווה בכאב וחוסר נוחות בעטרת בפין שנמשכת עד היום, גם למחרת בבוקר הייתה הפרשה אבל קטנה מאד, ומאז אין הפרשה. בדיקות שביצעתי - ביצעתי בדיקת std pcr משתן ראשון של בוקר כ3 פעמים - שלושה שבועות מהמגע, שבעה שבועות ו11 שבועות מהמגע, בכולן הכל שלילי: Chlamydia trach-pcr - Not detected Neisseria gonor-pcr - Not detected M.homnis-pcr- Not detected M.genitalium-pcr- Not detected Trichomonas vag-pcr- Not detected Urea.urealytcium-pcr- Not detected Urea.parvum-pcr- Not detected כמו כן במהלך התקופה נעשו לי בדיקות שתן כללי רבות שלא העלו דבר ואף לא היה ליקוציטים. נעשתה תרבית מקצה הפין ע''י משטח ותרבית זרע - ללא ממצא - אין צמיחה. Hiv - שלושה שבועות אחרי, חודשיים ושלושה חודשים אחרי - בכל התשובות שלילי. עגבת - שישה שבועות אחרי ושלושה חודשים אחרי - שלילי. כל הרופאים שהייתי אצלם מתקשים להבין במה מדובר, אני יודע שעד כה אני מאד סובל מאז, יש לי רגישות רבה בעטרת הפין במיוחד בחיבור לפין עצמו בצד שמאל עד כדי הפרעה של ממש בהליכה ובתנועות מסוימות. גם הצריבה וחוסר הנוחות בקצה הפין לא עברו ולא משתפר ואף מרגיש שמחמיר לפעמים. אני מאד מתוסכל, אין לרופאים אבחנה ואני לא יודע מה לעשות, אורח החיים שלי ממש נפגע. יש לציין שנטלי באופן עצמאי 4 כדורי אזניל בבת אחת לאחר 11 שבועות-מיד אחרי בדיקת הpcr.אך ללא שיפור. אודה לך מאד אם תוכל לייעץ לי, או להפנות אותי לאן שצריך.

אני מציע שתגיע אלינו לבדיקה 048359614

05/05/2018 | 11:28 | מאת: ארז

שלום לך סובל מאותם תסמינים עם הצלחת אשמח ליעוץ. [email protected]

05/09/2021 | 14:02 | מאת: גאבי

סובל מאותו סימנים אם מצאתם את הפעיה אשמח שתעזרו לי כבר

05/09/2021 | 14:06 | מאת: גאבי

שלום אביעד סובל מאותו בעיה אשמח שתעזור לי אם מצאתה את הפיתרון [email protected]

01/10/2022 | 12:20 | מאת: מאיר

סובל מאותם תסמינים ונעשו אותם הבדיקות ואין ממצאים אשמח לתשובה טיפול ופיתרון לבעיה. תודה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין