הברגה של מבנה פגומה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

07/08/2013 | 22:50 | מאת: ג'ני

יש לי שתלים ישנים יותר מ10 שנים שצריך להחליף רק כתרים,רופא לא הצליחה להוציאה אותם ועשתה חיתוך . אחרי זה גילתה שהברגה במבנה לא תקינה ולא ניתן לפרק אותם ונצטרך לעשות כתרים על המבנה הישן. אם זה בסדר ואיך ניתן בכל זאת לפרק מבנה אם יהיה צורך?כנרא מבנה נחתך בזמנו ואין גישה להברגה תודה מראש על התשובה ג'ני

שלום ג'ני יש מספר שיטות לחילוץ המבנה כשבמקרים מסויימים ניתו גם ליצור הברגה חדשה על ידי מכשור מיוחד.עלייך לפנות למי שיש לו נסיון בכגון אלו.

מנהל פורום שתלים דנטליים