סוגי שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

06/08/2013 | 12:26 | מאת: יוסי

שלום רב, עברתי עקירה של שן המיועדת להשתלה, הרופא שיניים עובד עם חברה ישראלית המכונה ALPHA BIO , האם יש הבדל או צורך לבצע השתלה עם החברה האמריקאית NOVO ... או חברות יקרות אחרות ? האם מומלץ לבצע כתר עם מתכת אצילה במקום חצי אצילה ? הוא אמר שעדיף חצי אצילה כדי שיתפוס טוב יותר את השתל. תודה רבה

שלום יוסי ליצרן השתל אין כל השפעה על הצלחת הטיפול- מה שחשוב הרבה יותר הן הידיים של הרופא המשתיל ונסיונו. לשאלת סוג המתכת- תשובת הרופא שלך אינה מעוגנת במציאות...

מנהל פורום שתלים דנטליים