תהליך ההשתלה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/07/2013 | 00:21 | מאת: רוני

שלום, חסרות לי 5 שיניים ואני בקרוב אבצע את תהליך ההשתלה רציתי לשאול אם ניתן לבצע את השתלת כל השניים באותו היום והאן ניתן להשתיל ביום שבו אוריד את הגשר. בנוסף רציתי לדעת אם תהליך ההשתלה כרוך בהרדמה מקומית או מלאה תודה רבה

רוני שלום תהליך ההשתלה כרוך בדרך כלל בהרדמה מקומיתלמעט מקרים חריגים וגדולים. ניתן לבצע את השתלים בישיבה אחת אך במקרה שלך איני יכול לתת תשובה נחרצת מבלי שראיתי את הצילומים ותכנית הטיפול.

מנהל פורום שתלים דנטליים