טכנולוגיה ואורתודנטיה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

22/05/2013 | 11:55 | מאת: שוש

האם ישנן מעבדות או מרפאות בארץ שעושות שימוש במדפסות תלת מימדיות כדי ליצור שתלים לפי הדמיית מחשב? קראתי כמה מאמרים שטוענים שזו שיטה הרבה יותר זריזה ומדויקת, ובארה"ב כבר לא מעט מכונים עברו להשתמש בה (זה גם זול יותר מעיצוב ידני). תודה! ש.

שלום שוש אני מניח שאת ודאי מתכוונת למבנים וכתרים על גבי השתלים.ובכן קיימות לא מעט מעבדות שעברו ליצור את המבנים והכתרים בסריקה ממוחשבת ללא צורך בגילוף שהיה נחלת העבר.

מנהל פורום שתלים דנטליים