הפסקת כדורים לצפיפות עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

29/04/2013 | 16:26 | מאת: דרומית

שלום, לפני טיפול בשתלים נאמר לי כי אני צריכה להפסיק לקחת את התורפה ריבון,(ממשפ' הפוסלאן, אקטונל) לצפיפות עצם שלושה חודשים לפני ההשתלה. שאלתי - אחרי ההשתלה האם להתחיל לקחת את התפרופה- תודה

שלום לדרומית ככלל הפסקת התרופה 3 חדשים בטרם ההשתלה עדיין אינה מספקת ויש לבצע בדיקת דם CTX כדי לברר אם את עדיין בקבוצת סיכון. לאחר ביצוע השתלים וקליטתם ניתן להמשיך בלקיחת התרופה.

29/04/2013 | 17:02 | מאת: דרומית

ערכתי בדיקת CTX בבית החולים התוצאה הייתה גבולית. כמה זמן מומלץ לחכות אחרי ביצוע השתלים?

מנהל פורום שתלים דנטליים