שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/03/2013 | 23:34 | מאת: טל

שלום פרופסור , היתה לי דלקת בשן שיש בה כתר. בתחילה הרופא הוריד לי את הכתר שם לי שם חומר והדביק כתר זמני, העניין הוא שהוא אמר שיש לי שם שורש קטן וכנראה שאצטרך שם שתל. אני חוששת מהעניין מה הקשר לשורש קטן וכן כיצד זה ייתכן אם קודם לכן היה לי כבר כתר? תודה רבה

שלום טל אני מניח שאם הרופא המטפל איבחן דלקת מן הסתם גורל השן מפוקפק. העובדה שלשן יש שורש קצר מעידה על כך שהתמיכה שלה מופחתת.כמובן שבכדי לבחון מה הפיתרון המומלץ יש צורך בבחינת התצלומים ובדיקה קלינית.

מנהל פורום שתלים דנטליים