תותבת

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/02/2013 | 15:12 | מאת: דניאלי

אני בת 60 עם תותבת תחתונה שעושה לי את המוות כשאני מרכיבה אותה או אוכלת אתה. באמצע הבא יש לי כמה שיניים שלי ועליהם התותבת. היכן שיש את השיניים שלי ועליהם התותבת, כאילו שיש לי סכינים בחניכיים. הלכתי לרופא אחר שהכין לי תותבת חדשה וגם שם אותה בעיה. אינני יודעת, צריך רפוד שם? או משהו אחר. דעתכם חשובה לאיחות החיים שלי. תודה מראש

דניאלי שלום איני יכול לענות מבלי שבדקתי את המצב אך בהחלט נראה שאת זקוקה לריפוד של התותבת.עלייך לגשת לרופא המטפל וכמוכן כדאי אולעי לשקול ביצוע שתלים לייצוב התותבת.

מנהל פורום שתלים דנטליים