כאבים בשתל אחרי 6 שנים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/01/2013 | 01:51 | מאת: דוד

התעוררתי בלילה לפני שבועיים עם כאב חזק מאד פתאומי באזור השתל (טוחנת אחרונה למעלה) מאז יש לי כאבים בינוניים שבאים והולכים באזור השתל וכן במגע עם מזון קר או חם. יש לציין שחליתי בלופוס זמן קצר אחרי השתל - האם יכול להיות קשר ? לוקח פרדינזון לטיפול בלופוס. הרופאה ששמה את השתל כבר לא עובדת. מה זה יכול להיות והאם יש לזה קשר ללופוס ?

שלום דוד במידה והכאב שאתה מתאר מתעורר בשינויי טמפרטורה של חם וקר הדבר קשור כנראה באחת השיניים ולא בשתל.עליך להיבדק בכדי לאתר את מקור הכאב ולא נראה לי שיש קשר בין התופעה למחלת הלופוס.

28/01/2013 | 01:20 | מאת: דוד

מנהל פורום שתלים דנטליים