דלקת בשתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

04/12/2012 | 16:22 | מאת: רבינוף

שלום וברכה. לפני כשלושה שבועות עשיתי שתל בשן בלסת העליונה. ללא מבנה מעליה. לאחר יום חלפו הכאבים והכל נראה כשורה. כיום, לפתע יש לי כאבים ובצילום שנעשה ע"י הכירוג נתגלתה דלקת חריפה סביב השתל. בעיקר מעליו. קיבלתי אנטיביוטיקה לעשרה ימים. ברצוני לשאול: האם ניתן להסיק שהשתל לא נקלט? האם יש סכוי שלאחר האנטיביוטיקה הכל יעבור כליל? מה יכול להיות הגורם לדלקת? אני קצת לחוץ.... תודה מראש

08/12/2012 | 09:40 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום מה שהינך מתאר הוא אכן סממן מדאיג שכן דלקת סביב השתל לאחר כ-3 שבועות אינה מבשרת טובות. יתכן שיהיה צורך בהוצאת השתל וביצוע השתלה מחדש

מנהל פורום שתלים דנטליים