שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

02/12/2012 | 20:07 | מאת: ענת

שלום רב ד"ר זיו, נבדקת האפשרות כי אבצע שתל (בשן 11) בקרוב. אני מעוניינת לשמוע האם קיימים יתרונות לשתלי זרקוניה מול שתלי המתכת הסטנדרטיים. כמו כן, האם קיים הפרש מחירים משמעותי בין שתי האופציות. תודה:) ענת

02/12/2012 | 23:07 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום ענת שתלי זירקוניה עדיין אינם בשימוש נרחב וקיים עדיין קושי בשימוש בהם.עדיין אין תחליף לשתלי טיטניום... בכל אופן מקובל בשלב השיקומי להשתמש במבנה זיקוניה וכתר זירקוניה הנותנים לשן מראה אסתטי וטבעי יותר.

מנהל פורום שתלים דנטליים