השתלת מערכת שיניים שלמה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/11/2012 | 12:48 | מאת: פנינה

שלום, מתנצלת מראש אם אני טועה במונחים, בביצוע השתלת שיניים לאחר עקירת כל השיניים בפה, האם מקובל להתקין מעל השתלים חתיכת חרסינה אחת עם כל השיניים או חרסינה נפרדת לכל שתל? אם שתי הדרכים מקובלות - מה עדיף לפי דעתך? תודה רבה!

02/12/2012 | 09:12 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום פנינה לאחר עקירת כל השיניים והתקנת שתלים נהוג לבנות מערכת שיניים המחברת בין השתלים וזאת מכיוון שמספר השתלים נמוך ברוב המקרים ממספר השיניים החסרות. לא נהוג להשלים במקום כל שן שתל שכן הדבר מייקר משמעותית את עלות הטיפול.

מנהל פורום שתלים דנטליים