שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/08/2012 | 07:38 | מאת: עטאר

אני מבולבל . אני מועמד להשתלה והייתי אצל לא פחות מחמישה רופאים ביניהם מומחים בעלי שם . המומחים מבטיחים ויש להם על מה אבל דורשים הון עתק ועלוב כמוני לא יכול להרשות לעצמו . הם משתמשים בשתלים מסוג זמר ועושים ניתוח חד פעמי כלומר שתי הלסתות או לסת אחת במכה אחת . הייתי גם אצל רופאים רגילים שאינם בעלי שם ברמה של ישוב וכדומה והם צנועים יותר במחירים אבל משתמשים בשתלים מסוג אלפא ביו ומתעקשים שזה היינו הך . אני לא רוצה לקחת סיכון ורוצה את הכי טוב ומתקשה לתת אמון ברב רופאי השיניים מאחר ובדקתי מחירים של שתלים ומתברר שהעלויות אינן גבוהות ורב הרופאים רוצים להרוויח גם מהחומר וגם מהעבודה עצמה . אמרתי אני מבולבל . בקשתי מהרופא שלי בישוב שתלים מסוג זמר והוא מוצא כל מיני תירוצים כדי לא להשתמש בהם כמו אני לא מחזיק במלאי או זה יקר ואנשים לא יבואו אליי וכולי . אני זקוק לעצה בבקשה

30/08/2012 | 08:40 | מאת: ד"ר זיו מזור

עטאר שלום אני בהחלט מבין את התסכול שלך אך עליך להבין כי לא המחיר הןא זה שקובע את מקצועיות הרופא.גם לא סוג השתל קובע את רמת הטיפול וסיכויי ההצלחה שלו ומחיר השתל אינו בהכרח מדד למחיר הטיפול.מה שאני מנסה לומר לך הוא כי מקצועיות ונסיון הרופא כמו מומחיותו הם הפקטורים העיקריים בקביעת מחיר הטיפול ולא סוג שתל זה או אחר.

מנהל פורום שתלים דנטליים