שתל בשן 31

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

10/08/2012 | 17:06 | מאת: ציון

שן 31 זזה באופן בולט ויתכן שבזמן הקרוב השן תיפול, פניתי לרופא השיניים והוא המליץ לעקור את שן 31 וגם את שן 41 ואז לעשות שתל אחד במקום של שתי השיניים ולחבר שתי שיניים על שתל אחד, האם זה מקובל ? האם אין סכנה של מומנט שעלול לפגוע בשתל? אני מבקש את דעתך תודה

12/08/2012 | 12:14 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום ציון יש לבחון היטב את התצלומים ועל פיהם לקבוע מה מספר השתלים הדרוש. מכיוון שמדובר בחותכות תחתונות- יש צורך בביצוע שתלים צרים שכן אין מספיק מקום לשתלים "קונבנציונליים". בכל אופן מבלי שראיתי את המקרה איני יכול לייעץ.

מנהל פורום שתלים דנטליים