כאבים עזים שנמשכים שבוע לאחר השתלת שיניים תחתונות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

24/06/2012 | 20:04 | מאת: סיגל

עברתי השתלה לפני כשבוע של שתי שיניים תחתונות קדמיות. מאז אני סובלת מכאבים עזים. מאז ההשתלה לקחתי אנטיביוטיקה (סיימתי)ותמהילים שונים של תרופות: נורופן+אופטלגין, אטופן+אופטלגין והיום עברתי לרוקסט. השפעת כל משכחי הכאבים פגה כשעתיים לפני מועד לקיחת הכדור הבא ואני סובלת מכאבים בלתי נסבלים. רופא השיניים המשקם בדק אותי פעמיים במהלך השבוע ולדבריו אין דלקת והאזור נראה תקין. היום הוא הוציא לי את התפרים מתוך תקוה שזה יפחת את הכאב. מה ניתן לעשות

06/07/2012 | 16:02 | מאת: ד"ר זיו מזור

סיגל שלום אני מקווה שהכאבים חלפו. במידה ולא עלייך לחזור לרופא המטפל שכן עד עתה היו אמורים הכאבים לחלוף.

מנהל פורום שתלים דנטליים