שתלים דנטליים ועישון

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

21/06/2012 | 08:59 | מאת: קרן

שלום, עשו לי 5 שתלים ואני ממתינה לעוד 3. קראתי שעישון משפיע לרעה על קליטת השתלים. בעברי (לפני 5 שנים) נהגתי לעשן כ5 סיגריות ליום לכל היותר (הפסקתי כשנכנסתי להריון) כיום, אינני מעשנת, אבל אני יכולה בסופי שבוע לחטוא עם סיגריה (המקסימום שיצא לי זה 2 סיגריות ליום במהלך הסו"ש- זה ממש עושה לי כיף, במיוחד בחברה וביום יום אני לא מעשנת כי אני מודעת לכל הסיכונים של העישון ). האם כמות מועטה כזאת יכולה להשפיע על קליטת השתלים? אני חייבת לומר שאני מצחצחת שיניים אחרי העישון(לא אוהבת טעם של סיגריה בפה) ושומרת על ההגיינה של הפה. תודה

23/06/2012 | 16:06 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום קרן עישון ככלל גורם להפרעה במהלך הריפוי.במקרה שלך מכיוון שאינך מעשנת באופן סדיר ובמינון מופחת נראה שלא צריכה להיות הפרעה בביצוע השתלה.

מנהל פורום שתלים דנטליים