הוספת עצם

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/01/2012 | 13:03 | מאת: בטי

שלום לך: אני צריכה לעשות שתלים והיות ואין מספיק גובה או רוחב של העצם הציעו להוסיף עצם. אבל אני סבלתי בעבר מסיבוךשך osteomyelitis בניתוח סינוס ולכן נראה לי לא מומלץ במקרה שלי להוסיף עצם. מה אתה ממליץ? בתודה לך

26/01/2012 | 20:33 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום בטי קשה לי לתת לך תשובה חד משמעית מבלי שבחנתי מקרוב את המקרה.הסיבוך אותו עברת בעבר יכול לנבוע ממספר גורמים ואין הדבר מרמז כלל על סיבוך עתידי.יש לבחון את תצלומי הרנטגן ולראות אולי ניתן לעקוף את המגבלות האנטומיות על ידי שימוש בשתלים קצרים או צרים.

27/01/2012 | 16:59 | מאת: בטי

אל ד"ר מזור שלום: אני רוצה לדעת איפה אתה מקבל? וכמה עולה לעשות שתל אצלך? כמו כן האם תוכל להסביר לי עוד על השתלים הקצרים או הצרים? מה הם? האם הם מחזיקים טוב ועוד. בתודה רבה לך בטי

מנהל פורום שתלים דנטליים