מה תהליך ההשתלה?

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

07/08/2007 | 14:26 | מאת: הדס

מה התהליך עצמו? הבנתי שאחרי שמחדירים את הבורג לעצם, יש להמתין 3 חודשים עד להתקנת השן מעל. האם זה נכון? אמורים להסתובב עם ברגים? אשמח אם תפריך את השמועות....

07/08/2007 | 16:42 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום הדס תהליך השתלה מורכב משני שלבים: השלב הכירורגי בו מוחדר בורג הטיטניום-שתל לתוך העצם והשלב הפרותטי של בנית השחזור הקבוע. לאחר השלב הכירורגי של החדרת התבריג יש להמתין לאיחוי בין השתל לבין העצם. תהליך זה אורך בין 3-6 חדשים ובמשך תהליך זה חבוי השתל תחת החניכיים.בשלב שני חושפים את השתל ומתחילים בשלב השיקום.שלב זה הוא השלב בו "רואים" את חלקי העל המוברגים לשתל שעליהם יושב הכתר.

08/08/2007 | 11:27 | מאת: הדס

תודה. אני מקשה שוב- החלק השני- כמה זמן אורך? האם יראו את הבורג בפה או ששמים שן זמנית עד להתאמת שן למבנה הפה?

מנהל פורום שתלים דנטליים