רופאים באשדוד

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

06/08/2007 | 23:05 | מאת: אלה

אך לבחור רופא שינים (התמחות בכתרים ושתלים)? בני משפחתי טופלו דרך קופת חולים 'מאוחדת' לאחרונה 'עליתי' עליהם על הוספת בדיקות טיפולים וצילומים מיותרים שעלו לא מעט כסף? האם ניתן להמליץ על רופאים באשדוד תודה מראש

07/08/2007 | 16:46 | מאת: ד"ר זיו מזור

אלה שלום ככלל יש לבחור רופא לפי דרגת מומחיותו ונסיונו בכל תחום.על מנת לבחור רופא משתיל המלצתי היא לפנות או לרופא מומחה כמו מומחה לחניכיים או כירורג פה ולסת.קיימים גם רופאי שיניים כלליים רבים המבצעים שתלים אך כמו בכל מקצוע...יש ויש... לגבי קופות החולים אכן הפיתוי של המחיר לעיתים גובר על שיקולים אחרים אך יש לקחת בחשבון את התחלופה הרבה הקיימת בקופות וכמוכן כפי שציינת...טיפולי יתר.

04/10/2007 | 06:49 | מאת: רונית

האם זה לא בדיוק ההיפך? ברופאי קופות החולים אין אינטרס כלכלי מובהק שכן משכורתם תשולם גם אם יעבדו כל היום ללא הפסקה וגם אם יהיה להם רק לקוח אחד.... עניות דעתי דווקא הרופאים הפרטיים שאולי הם טובים יותר מקצועית - הם אלו המסוגלים ל"טיפולי יתר" לא ??

מנהל פורום שתלים דנטליים