טיפול בכיסים בחניכיים.

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

20/08/2009 | 18:04 | מאת: משה

שלום. אחרי הסרת אבן ע"י שיננית פעם ב 4 חודשיים נאמר לי שיש לי כיסים בחניכיים בכמה שיניים. ניגשתי לבדיקה. לרופאת חניכיים, נאמר לי שיש לי כמה כיסים עמוקים, הומלץ לי להתחיל קודם בניקוי עמוק ע"י הרדמה מקומית שהרופאה תבצע.זאת במקום לעשות ישר ניתוח חניכיים.שאלתי היא:האם הניקוי העמוק יכול לפתור את הבעיה.או שאני אסבול מהניקוי ואחרי זה אצטרך לעבור ניתוח בחניכיים.מה הסיכוי להצלחה.מדובר בלסת התחתונה.תודה מראש משה.

23/08/2009 | 00:23 | מאת: ד"ר זיו מזור

משה שלום התכנית שהוצעה לך היא אכן התכנית המתבקשת. היא עשויה לפתור את הבעיה ולהימנע מניתוח בחלק מהמקרים.בכל אופן כדאי לבצעה.

מנהל פורום שתלים דנטליים