שיקום על גבי שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/06/2009 | 10:50 | מאת: אבי

שלום ידידה שלי עשתה שתלים בשני צידי הפה שן תותבת אחת בכל צד. אבל היא מרגישה איזה חוסר נוחות בפה לאחר השיקום על גבי השתלים. היא מרוצה מהשתלים אבל מהשיקום על גביהם היא לא כל כך מרוצה. (שנעשה על ידי שני רופאים שונים) שאלתי באופן כללי :האם אפשר להחליף את הכותרת/ התתותבת לאחר ההרכבה על השתלים. איך בכלל מחובר הכותרת על השתל והאם זה ניתן להחלפה/"שיפוץ" וכדומה בברכה

16/06/2009 | 13:13 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום אבי אפשר בהחלט להחליף את הכתרים שנבנו על גבי השתלים. בדרך כלל הכתרים מודבקים על גבי מבנה או מוברגים לתוך מבנה. בשתי האופציות ניתן להסיר את הכתרים ולהחליפם.לעיתים ניתן גם לשפץ את הקיים ולהחזירו לפה המטופל.

מנהל פורום שתלים דנטליים