הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

26/07/2007 | 14:54 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, הנהלת האתר שמחה לבשר על פתיחתו של פורום נוסף - פורום שתלים דנטליים בניהולו של ד"ר זיו מזור. גלישה נעימה ובריאה.
17/12/2007 | 21:43 | מאת: רעיה

לפני כחודשיים השתילו לי 2 שתלים בצד שמאל 4 ימים לאחר ההשתלה המקום עדיין רדום. הרופא לא רצה לקחת יותר מידי סיכונים ומיד עשינו c.t. הצילום הראה שהשתל במקום ולא נוגע בעצם או בעצב. היום חודשיים לאחר ההשתלה השפה התחתונה מצד שמאל והשיניים שמקבילות לה עדיין רדומות, אך ההרגשה במקום כל פעם משתנה פעם זו מן הרגשה שלא נעים לגעת במקום מן צמרמורת כזו ועוד, שאלתי אם כך צריך להרגיש? אני רק אציין שחודשיים לפני כן עשיתי אותו טיפול רק בצד ימין. והכל עבר חלק מאוד. אודה לך מאוד על תשובה מהירה מכיוון שאני מתחילה לדאוג.

מנהל פורום שתלים דנטליים