שאלה לגבי חידוש סתימות

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

19/05/2009 | 16:29 | מאת: דנה

ד"ר מזור שלום רב, רציתי לשאול את דעתך לגבי חידוש סתימות ישנות.יש לי די הרבה סתימות בפה וחלקן בנות למעלה מעשור.השאלה היא האם כדאי לבצע חידוש שלהן או שהדבר עלול להגיע לשורש ולגרום לנזקים לא רצויים? תודה

22/05/2009 | 18:12 | מאת: דר' זיו מזור

דנה שלום שאלתך אמנם אינה בתחום הפורום הזה אך בכל אופן החלפת סתימות ישנות אינה נחוצה אלא אם כן קיימת עששת תחת הסתימ ות הישנות או שיש צורך להחליפן מטעמים אסתטיים.במידה ולא לא הייתי ממליץ להחליפן שכן אף פעם לא ניתן לחזות מראש מה קורה תחת אותן סתימות ישנות.

מנהל פורום שתלים דנטליים