איכות שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

27/06/2008 | 11:51 | מאת: טוגו

האם ישנם שתלים שאינם מצהיבים ושומרים על לובנם לאורך שנים?

06/07/2008 | 17:40 | מאת: ד"ר זיו מזור

על פי שאלתך אני מסיק שאינך מבין מהו שתל. שתל הוא בורג טיטניום המוחדר לעצם הלסת.אין לשתל צורת שן וכמובן שאין לו צבע לבן. אם אתה מתכוון לכתרים הרי שכתרי חרסינה אינם משנים את צבעם לאורך זמן.

08/10/2008 | 20:29 | מאת: שני

שלום וברכה שתי השיניים בחזית הפה שלי עקומות במקצת רופא השיניים שלי אמר לי שזו לא בעיה רפואית מבחינת לעיסה או שחיקה אך הדבר מפריע לי אסטטית הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מה הסיכון האם צריך לעשות שתל או יש אפשרות לחתוך את החלק שמתעקם ולעשות סוג של השלמה וכמה התוצה יכולה להראות טבעית מבלי להתייחס למחיר ובנוסף האם אפשר לעשות זת אצל כל רופא שיניים או שעדיף לפנות למשהו שהוא גם מנתח פה ולסת? אשמח אם תוכל/י לענות לשאלתי בפירוט המירבי תודה

מנהל פורום שתלים דנטליים