שתל והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

08/11/2016 | 18:51 | מאת: יעל

עשיתי שתל והרמת סינוס סגורה רציתי לשאול כמה פעמים בדרך כלל נהוג לעשות ביקורות עד החשיפה כדי לבדוק אם הכל תקין ושאלה וגם עוד שאלה הייתי גם מצוננת בקרוב מבריאה האם יש אפשרות יהיה לבדוק אם לא השתבש משהוא והכל יציב עם תוספת העצם וכו.. ?

שלום כל רופא ונוהל עבודתו הוא.מן הסתם תזומני לביקורות מדי פעם על מנת לבחון את קצב ההחלמה.

15/11/2016 | 19:44 | מאת: יעל

תודה , אבל מה בקשר לצינון האם יש דרך לבדוק שהכל תקין ולא נעשה נזק לשתל או תוספת העצם בגלל הצינון שמקווה שבקרוב ייגמר בצילום או בדרך אחרת ?

מנהל פורום שתלים דנטליים