לאחר השתלת עצם, שינים והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

10/03/2024 | 15:26 | מאת: יפעת

לפני מספר ימים עברתי ניתוח הרמת סינוס, השתלת עצם ושיניים בהרדמה כללית 7 שעות. שאלותי: מדוע כיסו לי את השיניים הזמניות עם פלסטיק/ סיליקון הרי בלתי אפשרי לאכול וללעוס על פלסטיק.מדוע יש לי רגישות בלשון ובתוך האף. צד אחד של הפנים קצת נפוחות ובגוון שחור. קיבלתי מוקסיפן וסטרואידים. האם חצי שנה השיניים שלי מושבתות מלעיסה? איך אפשר להצליח לאכול ולהנות מאוכל??? תודה מראש על המענה שאקבל.

שלום יפעת לפי תיאורך קיבלת כנראה גשר זמני שעשוי מחומר פלסטי.אלו שיניים זמניות שבדרך כלל נשארות כ-6 חדשים עד שהן מוחלפות לשיקום קבוע. לגבי ההמטומה- שטף הדם(גוון שחור) הוא יעלם תוך מספר ימים. אינך מושבתת מלעיסה- השיניים הזמניות אמורות לתפקד במשך תקופה זו כמו שיניים טבעיות.

מנהל פורום שתלים דנטליים