שתל ותפרים נמסים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

17/09/2016 | 18:13 | מאת: בת 19

שלום רב אני בת 19 עשיץי שתל ביום שני בלסת העליונה שן לפני אחרונה צד שמאל. הרופא עשה לי תפרים נמסים היום יום שבת התפרים הנמסים התחילו להציר לי התחלתי לשחק איתם ולבסוף הוצאתי אותם הוצאת אחד אתמול והיום את השאר שאלתי היא האם זה שהוצאץי לבד מהווה בעיה ? אבל אם התפרים היו חזקים ולא היו צריכים חיפול לא הייתי יכולה למשוך אותם בקלות כזו נכון ? זה לא יהווה לי בעיה אני לא צריכה לעשוץ שוב תפרים או משהו השתל לא יכול ליפול נכון ? תודה רבה

שלום להערכתי לא יקרה דבר אולם רצוי לא למשוך ולהוציא תפרים. השתל לא תלוי באחיזת התפרים.ממליץ שתבצעי שטיפות לחיטוי המקום על ידי שטיפת פה או מי מלח.

19/09/2016 | 10:15 | מאת: הי

כעבור כמה זמן אפשר לעשן עבר שבוע עד היום

מנהל פורום שתלים דנטליים