אורך חיים של שתל בפה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

03/09/2016 | 02:49 | מאת: שרון

למיטב ידיעתי אורך חיי השתל הוא בממוצע 10-15 שנה. מה קורה אחר כך ? גם אם זה יחזיק יותר, מה קורה כשזה לא מחזיק ? חייב לעבור לתותבת או שצריך לעשות שתלים אחרים, או שפשוט מחליפים את השיקום שמעל ?

שלום שרון לשתל עצמו אין אורך חיים שכן זהו תבריג עשוי טיטניום שאינו "מתקלקל".אולם יש לשמור על רקמת החניכיים סביבו ולמנוע נסיגת עצם אשר ללא טיפול עשויה לפגום ביציבות השתל ואובדנו.ולסיכום..תחזוקה קבועה חשובה ביותר.

מנהל פורום שתלים דנטליים