השתלת שן לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

31/01/2024 | 15:43 | מאת: יעקב פ

שלום, אני צריך לעבור עקירת שן ואחר כך שתל בשן, רציתי לשאול האם יש אפשרות להמתין בין העקירה לבין השתל פרק זמן של שמונה חודשים?

שלום יעקב בדרך כלל ניתן להמתין בין העקירה לבין השתל ואף רצוי במקרים שבהם היתה דלקת סביב השן העקורה.מאידך קיימים מקרים בהם ניתן גם לבצע השתלה מיידית יחד עם העקירה- עובדה שחוסכת זמן רב של המתנה.

03/02/2024 | 18:42 | מאת: יעקב פ

שלום, בהמשך לשאלתי, בגלל אילוצי זמן האם ניתן להמתין שמונה חודשים בין העקירה להשתלה? תודה.

ניתן בהחלט להמתין 8 חדשים

מנהל פורום שתלים דנטליים