שאלה בעיניין שיקום פה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

25/10/2023 | 09:40 | מאת: טל

קבלתי הצעה להרמת מנשך עקב שחיקת שיניים קידמיות עליונות בצד הפנימי שנפגעו מהתחתונות. בשיניים 34-35-36 יש גשר עם 3 שתלים. בהצעה חישבו שאם המבנים לא יצאו טוב יהיה צורך בהחלפת 2 מבנים לכל שתל. זה נראה לי לא הגיוני ובפרט שהגשר מודבק ב IRM. האם ניתקלת במקרה כזה? 2. האם ישנה דרך להגביה גשר חרסינה בשיניים טוחנות מבלי להוציאו מהפה ע״י סוג של חומר סתימה?

שלום לא ניתן להוסיף גבה לגשר חרסינה קיים אלא להחליפו.בכדי להחליפו סביר להניח שיהיה צורך גם בהחלפת המבנים.

מנהל פורום שתלים דנטליים