שתל לפני חודש שלא מכובה על ידי החניכיים ואפילו זז מעט

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

03/10/2023 | 05:18 | מאת: ori

שלום 1- האם גם שתל בייקון מוכנס בקידוח? 2- השתל לפני חודש והקצה בולט 3- אפילו זז מעט 4- הרופא בחופשה לכן שואלים כאן את כל השאלות בברכה

גם שתל בייקון מוחדר לאחר קידוח בעצם.השתל אינו אמור לבלוט ובוודאי שלא לזוז...יש לחזור אל הרופא המשתיל לבדיקה.

04/10/2023 | 21:44 | מאת: Ori

לתשובתך.. 1. אם יצטרך הרופא להוצוא את השתל ש זז האם ניתן להכניסו שוב 2. או שאם מוציא הרופא יצטרך לשיםשתל חדש 3. ואולי אצטרך לשלם על זה? כי השתיל רק לפני חודש... 4. האם קיימת שיטה שהשתל הקיים ייקלט בכל זאת? כזכור הרופא בח"ול לכן כל השאלות

מנהל פורום שתלים דנטליים