מיואשת....שנה וחודשיים אחרי עקירות ללא טיפול...

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

18/05/2016 | 11:32 | מאת: חלי

שלום, לפני שנה וחצי התחלתי לטפל בשיניים, הלכתי לכמה מומחים שאמרו שאין לי עצם ואני חייבת לעקור את כל השיניים ולעשות שתלים. החלטתי ללכת למרפאת מומחים מתוך הנחה ששם אני יקבל את הטיפול הנכון ביותר. בשלב ראשון עקרו לי שיניים והשאירו 6 שיניים במטרה להציל, כמובן שזה לקח זמן, קודם הקצאות והמתנה של כמה חודשים לראות שהן בסדר, הרופא כל הזמן אמר לי שאני צריכה ללכת לרופא אף אוזן גרון בגלל עכירות שיש בצילום סיטי. רק לפני חצי שנה הוא הפנה אותי לפרופסור, אז קבעתי תור, עשו לי ניתוח והורידו לי ציסטה, ורק לפני שבוע קיבלתי מכתב שאני יכולה לעשות הרמת סינוס. השאלה האם אחרי כל כך הרבה זמן אחרי עקירות לא נוצר ספיגת עצם, אני מרגישה שהחניכיים שלי יותר נמוכים. החלטתי למרות המומחים ללכת לבדוק בעוד מרפאה, שם העלויות דרך הביטוח נמוכות יותר בעשרות אלפי שקלים, האם יש הבדל בחומרים ששמים לצורך שתלים בכל מרפאה? יתכן שכמו שאמרו לי המומחים שזה לא אותם חומרים? אצלי צריך גם הרמת סינוס, גם השתלת עצם, וגם שתלים(כ- 15 שתלים) בקיצור ההצעה של המומחים היא במאות אלפי שקלים. אני באמת לא יודעת מה לעשות אחרי שסבלתי יותר משנה מתותבת זמנית מעיקה ביותר שפוגעת לי גם בדיבור, גם באכילה.

21/05/2016 | 09:25 | מאת: טליה

אני עובדת עם כירורגים, ממה שאני מבינה,את צריכה למצוא כירורג טוב במחיר שפוי.אין הבדל בחומרים,יש הבדל רק באחוזי ההצלחה של הכירורג, ובמחירים .תשאירי מייל ואנסה לכוון אותך, טליה

מנהל פורום שתלים דנטליים