השתלת שתל לאחר עקירת שתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

05/08/2023 | 10:32 | מאת: מיכה

עברתי עקירת שתל בן 15 שנים בשן 47 בגלל שנוצרה דלקת בעקבות כיס בחניכיים וספיגת עצם. מה הזמן המומלץ כדי להתחיל תהליך של השתלת שתל חדש? האם יש הבדל אם אבצע את ההשתלה 4 חודשים מהעקירה או 10 חודשים מהעקירה? האם יש סיכוי שבמהלך החודשים אחרי העקירה נבנתה מחדש עצם אשר תחסוך השתלת עצם? חשוב לציין שבשן 48 התבצעה לי עקירה כירורגית לפני כשנתיים והתהליך שמתוכנן להתבצע הינו השתלת 2 שתלים בשיניים 47 ו 48

שלום מיכה אין באפשרותי לענות על שאלותיך מבלי שראיתי תצלומים של השיניים המדוברות.

מנהל פורום שתלים דנטליים