חשיפת שתלים לאחר מעל לשנה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

08/06/2023 | 22:38 | מאת: דרור

שלום רב, בן 37, בריא. אני צריך לעבור בקרוב חשיפת שתלים בשתי שיניים צמודות בלסת תחתונה בצד ימין. מסיבות כאלה ואחרות כבר עבר מעל שנה מאז השתלת השתלים. תרם עברתי חשיפת השתלים. אציין שהשתלים נקלטו בהצלחה, לפני מעל שנה. האם יש סיבה לדאגה מתקופת ההמתנה הארוכה בן הפרוצדורות? מה דעתך? בתודה, דרור

שלום דרור אין בתקופת המתנה ארוכה יותר עד לחשיפה בכדי לגרום למשהו שלילי.ניתן לחשוף את השתלים גם במועד מאוחר יותר מבלי שיגרם נזק כלשהו.

מנהל פורום שתלים דנטליים