שקע נוצר בלחי שמאל לאחר השמת תותבות על גבי שתלים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

05/12/2022 | 12:37 | מאת: חנצ

שלום וברכה , עשיתי טיפול תותבות על גבי שתלים כי כך ייעצו לי במרפאת השיניים לדבריהם לפי המצב בפה ,זאת לאחר צילום פנורמי רגיל בלבד ללא סי טי . במהלך הטיפול נעשו לי בפה ריק משיניים ,6 שתלים למעלה שמרוכזים די באיזור הקדמי של ללא שתלים בצד האחורי של הלסת העליונה , וכן 4 שתלים בחלק התחתון גם מרוכזים באיזור הקידמי ללא שתלים בצד האחורי , זמן קצר לאחר ההשתלות נוצר שקע די עמוק רק בלחי השמאלית , האם זה כתוצאה מהשמת שתלים בצורה לא נכונה? , הדבר ממש הרס לי את צורת הפנים שאינה סימטרית יותר. אודה לך על תשובתך . כמו כן אני מבקשת לשאול האם יש גוף בישראל שאחראי על הגנת הציבור בתחום מרפאות השיניים שעושות השתלים ?

שלום איני יכול כמובן להתייחס ספציפית למקרה שלך כי איני מכיר אותו אך הייתי ממליץ לך לגשת למומחה לשיקום הפה שיבצע בדיקה ויראה מה המקור לבעייה .יתכן והשחזור שנעשה אינו סימטרי וגורם לתופעה הזו.

מנהל פורום שתלים דנטליים